Aktuality

Renovace střešních oken Roto

Renovace střešních oken Roto je důležitým krokem pro udržení kvality a funkčnosti vašich střešních oken. 

15.02.2024 celý článek

Proč si vybrat ROTO QT4 Plus - kyvné okno na elektrické otevírání?

ROTO QT4 Plus - kyvné okno na elektrické otevírání je kvalitní střešní okno, které nabízí řadu výhod. Mezi hlavní důvody, proč si jej vybrat, patří:

  • Elegantní design: Okno má jednoduchý a čistý design, který působí elegantním a zároveň nerušivým dojmem.
  • Vysoká kvalita zpracování: Okno je vyrobeno z kvalitních materiálů a je precizně zpracované.

23.01.2024 celý článek

Jaké jsou výhody střešního okna ROTO Q4 Plus na manuální ovládání?

Střešní okno ROTO Q4 Plus na manuální ovládání má následující výhody:

  • Vysoká kvalita a odolnost. Okno je vyrobeno z kvalitního dřeva a kování, které je odolné vůči povětrnostním vlivům. Okno má také 15letou záruku na prasknutí materiálu.

06.12.2023 celý článek

Dešťový senzor střešního okna vám zjednoduší život

I střešní okna vám mohou zjednodušit každodenní život. Pořiďte si elektricky ovládané střešní okno Designo R4 RotoTronic, které má zabudovaný motorový pohon a řídicí jednotku pro automatické otevírání a zavírání. Takto okno můžete pohodlně otevírat a zavírat, aniž byste museli vstávat. 

21.11.2023 celý článek

Střešní okno Designo RotoComfort i8 - ovládání jedním tlačítkem

Chtěli byste vaše střešní okna ovládat skutečně pohodlně a bez námahy? Pořiďte si střešní okna Designo RotoComfort i8, která lze ovládat stisknutím jednoho tlačítka!

02.10.2023 celý článek

Kývná nebo výsuvná střešní okna?

Střešních oken existuje mnoho typů. Proto je střešní okna důležité volit především podle požadavků, které na ně kladete. Důležité je zamyslet se zejména nad tím, jakým způsobem se mají Vaše střešní okna otevírat.

01.08.2023 celý článek

Kvalitní okna do vašeho podkroví

Pořiďte si do vašeho podkroví kvalitní střešní okna Roto, která jsou vhodná jak pro novostavby, tak i pro rekonstrukce starších podkroví. Jejich jedinečný design a výborné funkční vlastnosti vás zajisté nadchnou.

20.06.2023 celý článek

Střešní okno Roto pro výhled z okna ve stoje

Pořiďte si střešní okno, kterévám umožní pohodlný výhled ven. Výsuvně kyvné střešní okno Roto Designo R7 má osu otáčení v horní třetině okna. Kování totiž posouvá rovinu otáčení otevřeného křídla do horní čtvrtiny okenního rámu a současně vysunuje osu otáčení křídla směrem z místnosti.

02.06.2023 celý článek

Volný přístup ke střešnímu oknu

Hledáte střešní okno, které nebude zasahovat do interiéru? Střešní okno Designo RotoComfort i8 žádným způsobem nezasahuje do interiéru a je zaručen naprosto volný přístup k oknu s nerušeným výhledem.

10.05.2023 celý článek

Při rekonstrukci podkroví se vyplatí kvalitní okna

Chystáte se rekonstruovat podkroví? Pořiďte si kvalitní a vysoce moderní střešní okna Roto, která jsou vhodná jak pro novostavby, tak i pro rekonstrukce starších podkroví. Jejich jedinečný design a výborné funkční vlastnosti vás naprosto dostanou.

13.02.2023 celý článek

Střešní okna Roto jsou zárukou prvotřídní kvality

Moderní střešní okna Roto jsou vhodná jak pro novostavby, tak i pro rekonstrukce starších podkroví. Jejich jedinečný design a výborné funkční vlastnosti vás naprosto dostanou.

04.01.2023 celý článek

Protisluneční venkovní rolety ROTO ZMA

Teplé počasí je tady a s ním i nepříjemné přehřívání podkrovních místností. Tomu jde snadno předejít, pokud si pořídíte elektricky ovládané protisluneční venkovní rolety ROTO ZMA. Tyto rolety mají vysoce kvalitní síťovinou, která umožňuje i ve spuštěné poloze dostatečný průchod světla do místnosti.

16.11.2022 celý článek

Kyvné střešní okno Roto Designo R4 na manuální otevírání

Využijte léty prověřený způsob otevírání střešního okna. A to pomocí klasického kyvného systému. Roto Designo R4 představuje způsob, jak efektivně provětrat místnost a dopřát si tak dostatek čerstvého vzduchu. Jedná se o variantu, která je nejen velice funkční, ale také cenově přijatelná.

29.09.2022 celý článek

Designo Roto Comfort i8 - Střešní okno ovládané smartphonem

Co takhle si otevřít střešní okno pomocí smartphonu či tabletu? Se střešním oknem Designo RotoComfort i8 můžete větrání místnosti ovládat buďto speciálním tlačítkem přímo na rámu okna, dálkovým ovladačem, smartphonem či tabletem! Vyzkoušejte si zcela nově pohodlí při bydlení pod střechou.

13.07.2022 celý článek

Střešní okno Roto Q K - mimořádné tepelně-technické parametry a snadná údržba

Díky vícekomorovému profilu z PVC mají střešní okna RotoQ K jedinečné tepelně-technické parametry. Takto si můžete být jisti, že bude vaše nové střešní okno perfektně těsnit, nebude do něj zatékat a zároveň vás bude chránit před hlukem zvenčí.

02.05.2022 celý článek

Výhled ze střešního okna, který si vychutnáte

Jak mít kývné střešní okno a současně mít umožněn normální výhled ven? Výsuvně kyvné střešní okno Roto Designo R7 je promyšleno do posledního detailu tak, aby vám umožnilo ničím nerušený výhled ven ven a s také bezproblémový pohyb v blízkosti okna.

03.03.2022 celý článek

Střešní okno pro domy s nízkou energetickou náročností

Pro stavby s nízkou energetickou náročností je vhodnou volbou výklopné/kyvné střešní okno Roto Designo R8, které poskytuje dokonalou tepelnou izolaci. Toto střešní okno je osazeno unikátním zateplovacím blokem WD, který dokáže v místnosti udržet příjemné klima a díky tomu šetří náklady na vytápění.

07.02.2022 celý článek

Vnitřní rolety Roto - pro váš komfort v podkroví

I v podkroví si můžete zajistit dokonalou ochranu před nepříjemnými oslňujícími slunečními paprsky, které dopadají skrze střešní okna. Představujeme vám proto vnitřní rolety Roto, které nejen vypadají moderně, ale také jsou vysoce funkční.

28.01.2022 celý článek

Vnitřní lamelové žaluzie Roto

Zajistěte si pohodlné stínění podkrovních oken. Vnitřní lamelové žaluzie Roto představují skutečnou kvalitu, která v mnohém předčí konkurenci. Lamely žaluzií Roto jsou vedeny v postranních hliníkových lištách s oblým profilem. Vodící lišty si můžete objednat v bílém

20.12.2021 celý článek

Nízkoenergetické výklopné/kyvné střešní okno Roto Designo R8 s manuálním otevíráním

Pro stavby s nízkou energetickou náročností je jako stvořené výklopné/kyvné střešní okno Roto Designo R8, jehož předností je maximální tepelná izolace. Střešní okno Designo R8 má umístěný otočný bod v horní části okna, což znamená, že je lze kompletně otevřít směrem ven.

04.11.2021 celý článek

Ovládejte střešní okno z pohodlí křesla: ROTO - Designo R6 RotoTronic

Jak si zařídit ovládání střešních oken tak, abyste se nemuseli zvedat z křesla? Pořiďte si střešní okna ROTO - Designo R6 RotoTronic, která mají integrovaný elektrický pohon. S přehledem tak splní i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu moderního bydlení pod střechou. Stačí pouze zapojit do zásuvky. Obsahuje totiž všechny potřebné komponenty k automatickému otevírání a zavírání okna, a to přesně podle zásady „plug & play".

26.10.2021 celý článek

Kde najdete typový štítek

Máte-li jakékoli stížnosti nebo technické dotazy, mějte data, která jsou na typovém štítku okna, vždy po ruce. Tyto informace potřebujeme pro přesnou identifikaci vašeho okna. S pomocí údajů na typovém štítku vám můžeme pomoci ještě efektivněji a rychleji.

05.10.2021 celý článek

Výsuvně kyvné střešní okno Roto Designo R7 umožní nejen dokonalý výhled

Výsuvně kyvné střešní okno Roto Designo R7 vám umožní ničím nerušený výhled ven. Osa otáčení tohoto kyvného střešního okna je umístěna v horní třetině okna. Kování totiž posouvá rovinu otáčení otevřeného křídla do horní čtvrtiny okenního rámu a současně vysunuje osu otáčení křídla směrem z místnosti.

01.10.2021 celý článek

Prvotřídní střešní okna ROTO s inteligentní technikou

Pořiďte si taková střešní okna, která vám usnadní život. Prvotřídní střešní okna ROTO s inteligentní technikou vám nabídnou dokonalý komfort bydlení s dostatkem světla, bezproblémovým přístupem k oknům a volným výhledem. Současně vám ulehčí jejich každodenní používání, a to díky důmyslnému ovládání, které si můžete zvolit přesně podle svých preferencí.

06.09.2021 celý článek